ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Το Ultras world για τη Θύρα 13 (Vid, Pics)

Η μεγαλύτερη οπαδική σελίδα στα social media, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Το Ultras world για τη Θύρα 13 (Vid, Pics)

Πολλές φορές στο παρελθόν η σελίδα Ultras World που ασχολείται με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα γήπεδα όλου του κόσμου οι οπαδοί των ομάδων, έκανε αναφορές στη Θύρα 13.

Στην εποχή του κορωνοϊού αρχικά με τα άδεια γήπεδα και στη συνέχεια με τους κανονισμούς για την πληρότητα να μην αγγίζει τις παλιές εποχές, είναι αλήθεια πως έλειπαν οι εντυπωσιακές εικόνα από τις εξέδρες.

Σιγά σιγά με τον κόσμο να επανέρχεται σε μια σχετική κανονικότητα η εικόνα των γηπέδων αλλάζει, ομορφαίνει και χαρίζει σπουδαίες εικόνες με εντυπωσιακά πανό, κορεό και χρώματα από τα βεγγαλικά που ανάβουν οι οπαδοί.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» το βράδυ της Κυριακής σε μια τρομερή συσπείρωση για τη Θύρα 13, η εικόνα του ιστορικού γηπέδου άλλαξε. Φωνές, παλμός και boost στην ομάδα του Παναθηναϊκού που αν και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί της έγιναν αναφορά σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by @ultras_balkan_official2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ