Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Ποντάρει πολλά στον Σένκεφελντ ο Γιοβάνοβιτς, να μην τα κάνει πάλι… μούσκεμα ο ΠΑΟ»

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από σήμερα (11/11) την προετοιμασία του για το ματς με τη Λαμία την άλλη Δευτέρα (22/11), με τον Διονύση Δεσύλλα να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού».

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League με τη Λαμία (22/11) αρχίζει από σήμερα (11/11) το απόγευμα ο Παναθηναϊκός, με τον Διονύση Δεσύλλα να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού».

Στάθηκε, λοιπόν, στην «ακόμα μία υποχρέωση», όπως είπε, «που έχει ο Παναθηναϊκός, να πάρει και αυτό το παιχνίδι και εκείνο, το οποίο ακολουθεί, με τον Παναιτωλικό και να μην τα κάνει πάλι μούσκεμα, όπως με Αστέρα και ΟΦΗ, πριν το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ».

Αναφέρθηκε, δε, στον Σένκεφελντ, σημειώνοντας πως «ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ποντάρει πολλά πάνω του και θα τον δούμε σίγουρα με Λαμία», τονίζοντας, επίσης, για το ενδεχόμενο να παίξει με τη δεύτερη ομάδα ότι «επειδή είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει επιστρέψει από τραυματισμό, ίσως το φοβάται ακόμη. Όπως και να έχει, θα παίξει με τη Λαμία. Προπονείται πάνω από 20 μέρες, είναι καλά και δεν φαίνεται να έχει πια την παραμικρή ενόχληση».

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου, είπε: «Χαφ θα πάρει σίγουρα ο Παναθηναϊκός, από εκεί θα ξεκινήσει».

Exit mobile version