ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από την Cosmote TV το Παναθηναϊκός Β΄ – ΑΕΚ Β΄

Από τον Cosmote Tv θα μεταδοθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β΄με την ΑΕΚ Β΄.

Από την Cosmote TV το Παναθηναϊκός Β΄ - ΑΕΚ Β΄

Από την Cosmote Tv 3 θα μεταδοθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β΄ με την ΑΕΚ Β΄ αύριο το μεσημέρι στη Λεωφόρο.

Το τριφύλλι έκανε δεκτή την πρόταση της Cosmote Tv να δείξει το ματς χθες το βράδυ. Σε περίπτωση που δεν το έδειχνε η Cosmote, τότε θα είχε μεταδοθεί από το PAO TV.

Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι το τηλεοπτικό παραμένει άλυτο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 13.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοργανώτρια αρχή είναι σε επαφή με την ΕΡΤ, με τις δύο πλευρές να έχουν απόσταση στο οικονομικό σκέλος, ενώ υπάρχει και η διαφορά με το μπόνους που κατέθεσε στην πρότασή της η δημόσια τηλεόραση. Εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι αναμένεται να υπάρξουν από τη Δευτέρα (15/11).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...