Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Νέντοβιτς για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί

Στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν και με σκοπό να βάλει τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αγωνίζεται απόψε το βράδυ (21:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς στη σύνθεσή του που ξεπέρασε την ίωση.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις, θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των αρνητικών εμφανίσεων και να πάρουν το πολυπόθητο «διπλό» κόντρα στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Σε περίπτωση νίκης το «τριφύλλι» θα πάρει βαθιά ανάσα, αλλά και ψυχολογική τόνωση ενόψει και του ντέρμπι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Basket League. Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να παρουσιαστεί σοβαρή και αποτελεσματική κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν, αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται στη διάθεσή του Δημήτρη Πρίφτη, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο μένει να ξεκαθαριστεί ο βαθμός ετοιμότητας του Σέρβου γκαρντ. Για την γηπεδούχο Μπάγερν, εκτός αγώνα έχουν τεθεί οι Ραντόσεβιτς, Σίσκο και Τσίπσερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπένχαμιν Χιμένεθ, Φερνάντο Ρότσα και Μισέλ Ρόσι. Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime, ενώ ενημέρωση θα υπάρξει και από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version