ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη δράση με Εσπερίδες για να συνεχιστεί το σερί

Σε αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι πρωταθλήτριες, καθώς υποδέχονται στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» τις Εσπερίδες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών (13:00, Live Streaming).

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη δράση με Εσπερίδες για να συνεχιστεί το σερί

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό και στόχο έχει μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα για να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί.

Το «τριφύλλι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ωστόσο μην ξεχνάμε πως η ομάδα απείχε αρκετές ημέρες από τις προπονήσεις, καθώς «χτυπήθηκε» από κρούσματα κορωνοϊού.

Πλέον μένει να φανεί, αν όλο αυτό επηρέασε και αγωνιστικά την ομάδα και σε ποιο βαθμό, ενόψει μάλιστα και των συνεχόμενων αγώνων που θα κληθεί να δώσει το «τριφύλλι» τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα με το ντέρμπι των δύο αιωνίων στο ΣΕΦ να ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τζάμπολ για την αναμέτρηση κόντρα στις Εσπερίδες είναι προγραμματισμένο για τη μία το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ θα υπάρξει και εικόνα μέσω live streaming.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Π. Γιαννακόπουλος 13.00 Παναθηναϊκός-Εσπερίδες Καλλιθέας Καλδίρης-Ζιώγας-Φραγκούλη (Διμπινούδης)

ΠΑΟΚ 15.00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα Ευφραιμίδης-Ελευθεριάδης-Τσάνταλη (Ελευθεριάδης Π.)

Κλαδισού 16.45 ΟΑ Χανίων-Νίκη Λευκάδας Κατραχούρας-Ζακεστίδης-Κούλης Χ. (Πετράκης)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Αγ. Δημητρίου (Π) 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ολυμπιακός Στρέμπας-Γρίβα-Γεράνιος (Κυρτάτας)

Η βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 6

2. Δάφνη Αγίου Δημητρίου 5

3. ΠΑΟΚ 5

4. Ολυμπιακός 4

5. Ελευθερία Μοσχάτου 4

6. ΟΑ Χανίων 3

7. ΠΑΣ Γιάννινα 3

8. Εσπερίδες 3

9. Νίκη Λευκάδας 3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...