ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δύσκολες ώρες: Επιβαρύνθηκε κι άλλο η υγεία του Τράγκα

Δύσκολες ώρες.

Δύσκολες ώρες: Επιβαρύνθηκε κι άλλο η υγεία του Τράγκα

Όπως αναφέρει στο CNN Greece, κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» καθώς από αργά το βράδυ της Πέμπτης παρουσίασε επιβάρυνση στην καρδιά του.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρτζίδη, τις προηγούμενες ώρες ήταν πολύ καλύτερα με το αναπνευστικό του, ωστόσο χρειάστηκε καλύτερη υποστήριξη. Οι γιατροί επιφυλάσσονται για το πόσες ημέρες θα κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του δημοσιογράφου, καθώς είναι η 11η μέρα που νοσεί.

Σημειώνει πως τα επόμενα δύο με τρία 24ωρα είναι κρίσιμα.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 982.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την σύζυγο του κ. Τράγκα, ήταν ήδη αγχωμένη τις προηγούμενες ώρες, όταν πήγαινε καλύτερα στην υγεία του και αγωνιά.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα πριν τη νοσηλεία

Στις 30 Νοεμβρίου, ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας είχε γράψει στο Facebook ότι βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και επειδή είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη.

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

Πηγή: cnn.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.