ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεγάλη μπάλα και θρίαμβος της Κ19!

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε του Ατρόμητου στο «Γ. Καλαφάτης», επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0 και πανηγύρισε ακόμη μια πολύτιμη νίκη στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Super League Κ19.

Μεγάλη μπάλα και θρίαμβος της Κ19!

Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικοί, έπαιξαν θαυμάσιο ποδόσφαιρο, πέτυχαν πανέμορφα γκολ κι επιβεβαίωσαν ότι δικαίως βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο… χορός των τερμάτων άρχισε για το Τριφύλλι στο 13′ με τον Φρόκου να σεντράρει και τον Βολάκη να σκοράρει με ένα εκπληκτικό βολέ (1-0). Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου συνέχισαν να πιέζουν και στο 18′ έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ με τον Μπιλάλ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ κι εκτέλεσε, έπειτα από σουτ του Κυριόπουλου και ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ.

Στο 26′ οι Πράσινοι σκόραραν ξανά με σουτ του Κωστόπουλου στο «Γ», ωστόσο ο βοηθός δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ. Το Τριφύλλι όμως ήταν ασταμάτητο και σκόραρε για τρίτη φορά (28′) με κεφαλιά του Φρόκου έπειτα από σέντρα του Ζαφείρη, ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε στο 35′ απ’ τον Μπιλάλ μετά από πάσα του Κυριόπουλου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.703 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού παρέμειναν με το πόδι στο… γκάζι κι αφού έχασαν ακόμη δύο ευκαιρίες με τον Κυριόπουλο στο 39′ και τον Προδρομίτη στο 42′, έφτασαν στο επιβλητικό 5-0 στο 70′ με ένα εκπληκτικό γκολ του Φρόκου που έστειλε την μπάλα στο «Γ».

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Ζαφείρης (73′ Τσεβάς), Παυλάκης, Καρνέσης (60′ Συμεωνίδης), Προδρομίτης, Κωστόπουλος (65′ Τσιάβος), Κυριόπουλος, Λιατίφης (60′ Χαχούλης), Μπιλάλ (73′ Νταμπίζας), Φρόκου, Βολάκης.

Ατρόμητος: Δήμος, Τρόκα, Πομώνης, Σταματούλλας, Γκαμάνης, Γκίνι, Πασά, Καραμάνης, Δαλαμήτρας, Τσαντίλας, Λαγγάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.