ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τα πρώτα συμπεράσματα: Οι 2 απλοί λόγοι που 9/10 κάτοικοι της Νοτίου Αφρικής περνούν την Όμικρον σαν απλή γρίπη

Τι φοβούνται οι επιστήμονες.

Τα πρώτα συμπεράσματα: Οι 2 απλοί λόγοι που 9/10 κάτοικοι της Νοτίου Αφρικής περνούν την Όμικρον σαν απλή γρίπη

Οι επιδημιολόγοι από τον πρώτο χρόνο της πανδημίας προέβλεπαν ότι ένα από τα πιθανά φινάλε του εφιάλτη θα γραφόταν από τον ίδιο τον ιό.

Ή με τις συνεχές μεταλλάξεις θα έφτανε σε ένα σημείο αυτοκαταστροφής αφού δεν θα μπορούσε πλέον να δημιουργήσει αντίγραφα του εαυτού του, ή θα εμφανιζόταν ένα πολύ μεταδοτικό στέλεχος (πλην λιγότερο επικίνδυνο), το οποίο θα προκαλούσε βίαιη ανοσία μέσω της νόσησης στην πλειονότητα του πληθυσμού.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.