Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στους κορυφαίους «bomber» o Νέντοβιτς – Ξεπέρασε τον ΜακΝτόναλντ

Σπουδαία ατομική επίδοση για τον Νεμάνια Νέντοβιτς, μπήκε στην κορυφαία 20αδα ξένων του Παναθηναϊκού.

Τα 50 εύστοχα τρίποντα στην Basket League έφτασε ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο ματς του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα και έτσι έγινε ο 21ος ξένος παίκτης του «τριφυλλιού» που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη νίκη επί του Προμηθέα όντας εξαιρετικά αποτελεσματικός από την περίμετρο μετρώντας 5/8 τρίποντα. Με αυτά ο Σέρβος γκαρντ έγινε ο 43ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Stoiximan Basket League και 21ος ξένος του που έφτασε τα 50 εύστοχα σουτ τριών πόντων.

Ο Νέντοβιτς έχει 53/118 τρίποντα (44,91%) σε 18 αγώνες Πρωταθλήματος και μπήκε στην 20άδα της λίστας των ξένων των «πράσινων» αφού ξεπέρασε τον Άριελ ΜακΝτόναλντ που είχε 50 εύστοχα τρίποντα στη διετία 2002-04.

Ο Σέρβος έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που ευστόχησε σε πέντε τρίποντα σε έναν αγώνα ξεπερνώντας την επίδοση των τεσσάρων που είχε ο ίδιος κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ιωάννης Παπαπέτρου κόντρα στην ΑΕΚ. Ήταν η πρώτη φορά που έφτασε σε τέτοια επίδοση αφού έφτασε έξι φορές στα τέσσερα τρίποντα.

Exit mobile version