Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις προπονήσεις για Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο.

Ένα πρόβλημα λιγότερο μετρά ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό ενόψει και της αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο στην πόλη της Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που είχε τεθεί εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες ημέρες, επέστρεψε σήμερα και έβγαλε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από κει και πέρα η επιστροφή του Έλληνα εξτρέμ στη δράση δε σημαίνει αυτόματα πως τίθεται και στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Βόλο την προσεχή Κυριακή, καθώς ο ποδοσφαιριστής απείχε από τις προπονήσεις και όπως είναι φυσικό έχει μείνει πίσω σχετικά με τους συμπαίκτες του σε αγωνιστικό ρυθμό.

Όλα λοιπόν θα κριθούν την τελευταία στιγμή, όταν και ο Σέρβος τεχνικός θα αποφασίσει ποιους ποδοσφαιριστές θα συμπεριλάβει στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα μεταβεί στην πόλη της Μαγνησίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο.

Exit mobile version