Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον για Νιας από Άντερλεχτ και Φίτεσε

Την περίπτωση του Σεχ Νιας κοιτάζουν με έντονο ενδιαφέρον οι Άντερλεχτ και Φίτεσε, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί με μεταγραφή από τη Λιλ.

Ο 21χρονος αμυντικός-μέσος που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τη Λιλ, θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο της Γαλλίας, αυτή τη φορά οριστικά και με μεταγραφή.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα διάφορα δημοσιεύματα έβαζαν στο παιχνίδι της απόκτησής του και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως φαίνεται το τριφύλλι, έχει ισχυρούς ανταγωνιστές. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές από τη Γαλλία, η Λιλ έχει δεχθεί κρούσεις για τον Σεχ Νιάς από την Άντερλεχτ και τη Φίτεσε.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, θα υπάρξουν και οριστικές αποφάσεις με τη διοίκηση της Λιλ τη δεδομένη στιγμή να εξετάζει κάθε περίπτωση για τον ποδοσφαιριστή της, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει όλες κι όλες τέσσερις συμμετοχές και αυτές σαν αλλαγή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Νιας έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά όλα δείχνουν πως θα επέλθει διαζύγιο ανάμεσα στον παίκτη και το σύλλογο της Γαλλίας.

Exit mobile version