Ερασιτέχνης

Με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα

Η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού υποδέχεται την Τενερίφη (20:00, Cosmote Sport 6) και στόχο έχει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του CEV Cup.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει το πάνω χέρι εν όψει του επαναληπτικού (2/2, 20:00 ώρα Ελλάδος) στην Ισπανία. Το τριφύλλι προέρχεται από ένα μεγάλο σερί νικών και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Το ματς επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη, ωστόσο η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στην Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας. Έτσι ο αγώνα μετατέθηκε για 24 ώρες αργότερα.

Η Μάρετ Γκρόθες δήλωσε στο www.pao1908.com : «Στο αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσουμε το σέρβις-μπλοκ-άμυνα. Έχουν μια σταθερή ομάδα με καλούς επιθετικούς αλλά πιστεύω ότι έχουμε κι εμείς πολύ ποιοτική ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένες που θα αγωνιστούμε αύριο στην έδρα μας. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι ξεχωριστά και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη».

«Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί με τους κατόχους διαρκείας που είχαν επικοινωνήσει με το γραφείο μελών» αναφέρει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6.

Exit mobile version