ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ανησυχητικό ότι πάει με 1,5 προπόνηση ο Παναθηναϊκός – 50-50 αν θα προλάβει μεταγραφή»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε κομβικό για τον Παναθηναϊκό το αυριανό ματς, εξέφρασε την ανησυχία του για αυτό και εξήγησε τι ισχύει με τις μεταγραφές και την χρονική πίεση.

Νικολογιάννης: «Ανησυχητικό ότι πάει με 1,5 προπόνηση ο Παναθηναϊκός - 50-50 αν θα προλάβει μεταγραφή»

Τις δυσκολίες που έχει ο Παναθηναϊκός λόγω της ελλιπούς προπόνησης αλλά και της δυναμικής του Αστέρα Τρίπολης κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης και εξήγησε την σημασία της νίκης αύριο στην Λεωφόρο.

«Είναι ανησυχητικό που πάει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ματς με… μιάμιση προπόνηση, ο Αστέρας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που τον δυσκολεύει. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αυτό μου δείχνει η προϊστορία αλλά και η φόρμα του Αστέρα, Είναι ένα πολύ κομβικό παιχνίδι, μετά ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να πάει με καλή ψυχολογία και να έχει μια βαθμολογική άνεση. Αν δεν κερδίσει, θα πάει με γκρίνια και πίεση. Νομίζω ότι θα φανεί πως θα πάει με μιάμιση προπόνηση, μακάρι να βγω λάθος», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε: «Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή, θα πάμε σε ένα τριήμερο που θα κρίνει τα πάντα. αφήνω και ένα παράθυρο για παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι την τελευταία στιγμή. Είναι δεδομένο ότι προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς είναι το χαφ, κάποιες περιπτώσεις αριστερού μπακ έχουν βρεθεί αλλά θέλει πρώτα να τελειώνει με τον μέσο, που θα είναι εν δυνάμει βασικός. Αν δεν βρει αυτόν που θέλει, δεν θα τον πάρει. Είναι 50-50 αν θα προλάβει να κάνει έστω και μια μεταγραφή έως την Δευτέρα».

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά στην 11άδα του Παναθηναϊκού με τους Αρκάδες, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι επικρατέστεροι είναι οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο, μάλλον Λούντκβιστ, Αϊτόρ, Βιτάλ και Καρλίτος, με τον Παλάσιος να βγάζει μια κούραση και να μένει στον πάγκο.

Ενώ σημείωσε ότι αίσθησή του είναι πως ο Χουάνκαρ θα τα βρει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στο τέλος και θα μείνει, ενώ δεν απέκλεισε την αποχώρηση του Μπουζούκη, έστω και την τελευταία στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...