Μπάσκετ

Με Μονακό για τη νίκη και τη ρεβάνς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) τη Μονακό και θέλει τη νίκη για ψυχολογική τόνωση αλλά και για τη ρεβάνς της ήττας στο Πριγκιπάτο στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης.

Η Ευρωλίγκα διανύει την 24η στροφή της και ο Παναθηναϊκός παίζει εντός έδρας με την Μονακό του πρώην πράσινου, Μάικ Τζέιμς.

Η πρωτοεμφανιζόμενη στη διοργάνωση Μονακό, είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν των πρασίνων, με το τριφύλλι να αναζητά απόψε στο ΟΑΚΑ μια άτυπη ρεβάνς, ενώ θέλει να συνεχίσει σε ανοδική πορεία μετά τις τελευταίες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν και στις δύο ομάδες. Για τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου που χθες έκανε εγχείρηση στο ιγμόρειο και αναμένεται να απουσιάσει για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ αμφίβολος για τον αγώνα είναι και ο Ντάριλ Μέικον.

Από την πλευρά τους οι Μονεγάσκοι του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Λίο Βέστερμαν.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Τόμισλαβ Χόρντοβ και Σάσο Πέτεκ, ενώ το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version