ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Οι ήττες φέρνουν προβληματισμό, αλλά θα βρούμε τις λύσεις»

Στις συνεχόμενες ήττες της ομάδας, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας.

Γιοβάνοβιτς: «Οι ήττες φέρνουν προβληματισμό, αλλά θα βρούμε τις λύσεις»

Στις συνεχόμενες ήττες της ομάδας, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε την κακή ψυχολογία που δημιουργείται μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ξεκαθάρισε πως η εικόνα των «πρασίνων» προβληματίζει ιδιαίτερα και τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Φυσικά μας προβληματίζει η νέα ήττα. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Η αλήθεια είναι πως δεχόμαστε γκολ στις τελευταίες φάσεις, αλλά κανένα ματς δεν είναι ίδιο. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Αυτό που έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ ήταν το πρόβλημα που είχαμε με κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στον χώρο του κέντρου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ούτε στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να το ελέγξουμε αλλά δεν κινδυνέψαμε και μπορούσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο κέντρο και δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε. Δεν μπορούσαμε να μειώσουμε την πίεση. Δεν έγιναν πολλές φάσεις αλλά και οι δύο έφταναν. Σε κανένα σημείο δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε και αυτό έδωσε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να επιμένει μέχρι το τέλος. 

Είμαστε σε μία περίοδο κακών αποτελεσμάτων, τα οποία φέρνουν αρνητική ψυχολογία. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις. Μας έχουν φέρει πολύ πίσω τα τελευταία αποτελέσματα. Δημιουργεί προβληματισμό σε όλους αυτό αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Με τις επιστροφές κάποιων παικτών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.