ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία του Άλκη (vid)

Ένα νέο ηχητικό βίντεο της δολοφονίας του Άλκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας πως τα πάντα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό.

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία του Άλκη (vid)

Διάταξη για την υποβολή σε τεστ dna όλων των εμπλεκομένων στην πολύκροτη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη, εξέδωσε η 7η τακτική ανακρίτρια, ώστε να πιστοποιήσει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός.

Σύμφωνα με το ThessToday το dna θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό στα πειστήρια, δηλαδή στο δρεπάνι και στο μαχαίρι, που έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία, καθώς εντοπίστηκαν στον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου.

Με τον τρόπο αυτό οι ανακριτικές αρχές, θεωρούν ότι θα ταυτοποιήσουν τους φυσικούς αυτουργούς, αυτούς δηλαδή που έκοψαν το νήμα της ζωής του άτυχου νεαρού.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νέα ντοκουμέντα από την επίθεση Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα βίντεο ντοκουμέντα από την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, τα δύο βίντεο προέρχονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος, τα οποία και δείχνουν πλάνα από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η επίθεση κρατά ένα λεπτό, χρόνος που ήταν αρκετός στους δράστες για να κάνουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος, δίπλα του κάθεται ο 20χρονος Αλβανός που παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε έναν φίλο του Άλκη στο πόδι.

Πέρα των δυο, του 23χρονου και του 20χρονου που παραδέχτηκε την επίθεση, από πίσω ήταν δύο ακόμα άτομα. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τεσσάρα άτομα, ενώ από το τρίτο ένας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα, στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Μάλιστα, φαίνεται να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας μετά την επίθεση προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του μετά την επίθεση. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι.

Σημειώνεται δε ότι στα πλάνα φαίνεται ότι ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.