ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ και Παλάσιος του δίνουν «φτερά» (vids)

Σε εκπληκτική κατάσταση οι δυο εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Αϊτόρ και Παλάσιος του δίνουν «φτερά» (vids)

Σε εκπληκτική κατάσταση οι δυο εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Μια από τις διαφορές της φετινής ομάδας των “πράσινων” είναι ότι οι εξτρέμ του, κάνουν τη διαφορά. Ο Αϊτόρ και ο Παλάσιος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στα γκολ που σημείωσαν με πέναλτι οι δυο παίκτες, αλλά στη γενικότερη παρουσία τους που επιβεβαιώνει την περίοδο φορμαρίσματος στην οποία βρίσκονται.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσο ο Αϊτόρ, όσο και ο Παλάσιος, μαζί με τον Ρούμπεν στα χαφ ήταν οι κορυφαίοι και στο ματς με τον Απόλλωνα. Με κίνηση χωρίς την μπάλα, με καλές ατομικές ενέργειες, με… ταλαιπωρία στους αντιπάλους αμυντικούς, με ταχύτητα, έξυπνες και σωστές μεταβιβάσεις. Δικαίως οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τη φανέλα βασικού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος περιμένει να έχουν ανάλογη συνέχεια.

Ο Αργεντινός έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αϊτόρ τα 3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.