ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιάκομπσεν: «Νίκη στο ντέρμπι για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας»

Το «τρίποντο» της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό, θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός για να παραμείνει κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τόνισε ο Άξελ Γιάκομπσεν.

Γιάκομπσεν: «Νίκη στο ντέρμπι για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας»

Το «τριφύλλι» θα πρέπει να επανέλθει σύντομα από την ήττα στη Σύρο και να συγκεντρωθεί για τη συνέχεια, όπως δήλωσε ο «πράσινος» πασαδόρος, Άξελ Γιάκομπσεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άξελ Γιάκομπσεν:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα από την ήττα στη Σύρο και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια για να παραμείνουμε κοντά στην πρώτη θέση.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πάντα μια δυνατή μάχη και ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου, όσοι μπορούν από το γήπεδο λόγω της κατάστασης, διαφορετικά να μας στέλνουν τη θετική τους ενέργεια από μακριά».

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.