ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με σύνθεση ανάγκης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα λόγω των πολλών προβλημάτων

Τα προβλήματα για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι πολύ σοβαρά ενόψει Ερυθρού Αστέρα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το τριφύλλι κατεβαίνει με σύνθεση ανάγκης στο αυριανό παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Με σύνθεση ανάγκης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα λόγω των πολλών προβλημάτων

Ένα… βουνό προβλήματα έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι, όπως συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό, δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έχει επανέλθει ακόμα μετά την εγχείριση που έκανε στα ιγμόρια.

Την ίδια στιγμή το τριφύλλι προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα παιχνίδια των παραθύρων με την Τουρκία, επέτρεψε στον Γιώργο Παπαγιάννη να αγωνιστεί και δεν θα τον έχει στη διάθεση του στο αυριανό ματς. Μέσα σε όλα εκτός τέθηκε για τρεις εβδομάδες με θλάση ο Στέφαν Γιόβιτς, κάτι που σημαίνει ότι ούτε αυτός θα είναι διαθέσιμος.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα σε όλα, προβλήματα έχουν προκύψει και με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε προγραμματισμένες εξετάσεις και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (24/2), αλλά και με τον Οκάρο Ουάιτ (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική). Και οι δύο είναι αμφίβολοι για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Νέντοβιτς να έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί, ενώ ο Οκάρο μοιάζει απίθανο να παίξει.

Κάπως έτσι γίνεται κατανοητό ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με σύνθεση ανάγκης γι΄ άλλο ένα ματς φέτος. Αν λοιπόν δεν είναι έτοιμοι ούτε οι Νέντοβιτς – Οκάρο οι πράσινοι θα κατεβούν με τους παρακάτω… 9: Λευτέρη Μποχωρίδη, Νεοκλή Αβδάλα  και Ντάριλ Μέικον στα γκαρντ, Λεωνίδα Κασελάκη, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Λευτέρη Μαντζούκα και Νίκο Χουγκάζ στη θέση του φόργουορντ και τους Τζέρεμι Έβανς και Βασίλη Καββαδά στη θέση «5».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.