Ποδόσφαιρο

Βγάλτε ψυχή στο γήπεδο, πάρτε τη νίκη με την ΑΕΚ!

Το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι παιχνίδι χωρίς αύριο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει, επιτέλους, να πάρει νίκη σε ντέρμπι φέτος.

Το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι παιχνίδι χωρίς αύριο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει, επιτέλους, να πάρει νίκη σε ντέρμπι φέτος.

Οι πράσινοι στα προηγούμενα μεγάλα παιχνίδια δεν κατέκτησαν τους 3 βαθμούς. Δυο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό και μάλιστα χωρίς σκορ, δυο ήττες από ΠΑΟΚ και μια από την ΑΕΚ. Ετσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στη βαθμολογία, το σημερινό ντέρμπι με την Ένωση είναι εξαιρετικά κρίσιμο για το τριφύλλι. Η νίκη είναι αναγκαία, προκειμένου η ομάδα να μην μπει σε περιπέτειες σε ό, τι αφορά την είσοδό της στα πλέι οφ.

Η βαθμολογία

4.Παναθηναϊκός 36

5.Αρης 36

6.Αστέρας Τρίπολης 35

7.ΟΦΗ 34

Το τριφύλλι έχει την κατάσταση στα χέρια του, αλλά είναι υποχρεωμένο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ και στη συνέχεια πάει στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο. Με νίκη σήμερα, επί της ουσίας, εξασφαλίζει τη θέση στα πλέι οφ και έχει μια άνεση ενόψει της συνέχειας. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί ψυχωμένη, συγκεντρωμένη στον στόχο της και να δώσει κάτι παραπάνω από το 100% για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα απόψε στη Λεωφόρο και μπροστά στους 8.000 οπαδούς που θα βρεθούν στις κερκίδες του “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Exit mobile version