ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πανικός στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέβου – Χιλιάδες ψάχνουν βαγόνι σωτηρίας

Χάος επικρατεί στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Κιέβου με τους κατοίκους να ψάχνουν απεγνωσμένα μια θέση στα τρένα για να φύγουν από την πόλη.

Πανικός στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέβου – Χιλιάδες ψάχνουν βαγόνι σωτηρίας

Οι αποβάθρες βουλιάζουν από κόσμο ειδικά μετά την προειδοποίηση από τη Ρωσία για μαζική επίθεση στο Κίεβο. Ολοι θέλουν να φύγουν προς τα δυτικά για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς,

Η ζωή στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας έχει αλλάξει δραματικά. Ηδη οι ελλείψεις είναι πολλές και οι ουρές ατελείωτες. «Κρέας δεν έχουμε. Υπάρχει έλλειψη, νερά έχει ακόμα, ψωμί δεν υπάρχει», είπε ο Τάσος Τσιάμης μιλώντας στην εκπομπή Live News από το Κίεβο

Όταν δεν ζουν τους ρωσικούς βομβαρδισμούς όλος ο χρόνος αφιερώνεται στην κατασκευή μολότοφ και τη θωράκιση με κάθε μέσο της πόλης, καθώς το Κίεβο ετοιμάζεται για οδομαχίες.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους δρόμους πλέον η κίνηση γίνεται μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη, αφού οι σειρήνες χτυπάνε διαρκώς και όλοι τρέχουν στα καταφύγια.

Πηγή: newsit

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.