ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ένα βήμα πριν το ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις – Σε ρωσικό κλοιό Κίεβο και Χάρκοβο

Στον «αέρα» βρίσκονται οι προγραμματισμένες για σήμερα διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα καθώς ο ρωσικός στρατός συνέχισε καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας να «σφυροκοπά» τις Ουκρανικές πόλεις.

Ένα βήμα πριν το ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις - Σε ρωσικό κλοιό Κίεβο και Χάρκοβο

Στον «αέρα» βρίσκονται οι προγραμματισμένες για σήμερα διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα καθώς ο ρωσικός στρατός συνέχισε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας να «σφυροκοπά» τις Ουκρανικές πόλεις.

Ο Ουκρανός Πρόεδρος, Β. Ζελένσκι έθεσε χθες όρο την κατάπαυση του πυρός προκειμένου να καθίσει σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Από την πλευρά της η Μόσχα θεωρεί ότι η Ουκρανία δεν έχει διάθεση να κάνει ουσιαστικές συνομιλίες, καθώς, όπως λέει, δέχεται πιέσεις. Ο πρεσβευτής της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη Γκενάντι Γκατίλοφ δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμιά επιθυμία από την πλευρά της Ουκρανίας για την εξεύρεση δίκαιης και ισορροπημένης λύσης στα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών».

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Τζο Μπάιντεν σε χθεσινοβραδινό του διάγγελμα γνωστοποίησε ότι οι ΗΠΑ κλείνουν τον εναέριο χώρο τους για ρωσικά αεροπλάνα, αποδεσμεύουν 30 εκατ. βαρέλια από τα αμερικανικά στρατηγικά αποθέματα και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Πούτιν δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.