Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ρεκόρ για Παπαγιάννη και Μποχωρίδη κόντρα στο Περιστέρι

Τους 500 πόντους και τις 200 ασιστ έφτασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο ματς του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, ενώ στον ίδιο αγώνα ο Γιώργος Παπαγιάννης έγινε 1000άρης.

Με δύο ξεχωριστά επιτεύγματα και ένα ατομικό ρεκόρ περιόδου συνδύασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης την παρουσία του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε τους 500 πόντους και τις 200 ασιστ με την «πράσινη» φανέλα στο πρωτάθλημα της Basket League.

Συγκεκριμένα, με τους 11 πόντους του έγινε ο 48ος παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1993-93) που ξεπέρασε τους 500, ενώ με τις δύο ασίστ που είχε, έγινε ο 18ος παίκτης στην ιστορία των «πράσινων» στη Stoiximan Basket League που έφτασε τις 200.

Όλοι όσοι έφτασαν σε αυτόν τον αριθμό είχαν τουλάχιστον 1.000+ πόντους με εξαίρεση τον Γιώργο Καλαϊτζή που έμεινε μόλις 26 πόντους μακριά από αυτούς (974). Παράλληλα ο διεθνής γκαρντ σημείωσε ένα ατομικό ρεκόρ περιόδου μαζεύοντας οχτώ ριμπάουντ, ένα περισσότερο από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels. Στατιστικά ο Μποχωρίδης έκανε την καλύτερη από τις 13 φετινές εμφανίσεις του, έχοντας 19 ranking.

Ο Παπαγιάννης έγινε «1.000άρης»

Δεν έμεινε χωρίς ατομικό επίτευγμα ούτε σε αυτήν την αγωνιστική ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά το ρεκόρ των 17 ριμπάουντ της περασμένης εβδομάδας.

Ο διεθνής σέντερ με τους 14 πόντους του κόντρα στην ομάδα με την οποία πρωτοεμφανίστηκε στην κατηγορία, ξεπέρασε τους 1.000 στο 132ο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League.

Exit mobile version