ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Περήφανος για την ομάδα»

Ο Αϊτόρ αναφέρθηκε στη σημερινή ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Αϊτόρ: «Περήφανος για την ομάδα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αϊτόρ στην κάμερα της NOVA:

Αν ο ίδιος πίστευε πως με τόσα προβλήματα ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε θετικό αποτέλεσμα

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, μια δύσκολη εβδομάδα για όλους μας. Λείπουν πολλοί παίκτες ήρθαμε να τα δώσουμε όλα για το καλό της ομάδας και το καλό όλων. Αισθάνομαι περήφανος για όλους. Δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να συνέλθουν όλοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ.»

Απέδειξε κάτι ο Παναθηναϊκός με τα τόσα προβλήματα;

«Δείξαμε πως μπορούμε να τα αφήσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο να παίξουμε με καρδιά να παίξουμε για τον συμπαίκτη μας. Είχαμε παίκτες από την Β ομάδα, είδαμε τον Βαγιαννίδη να μπαίνει και να βοηθάει. Είμαι περήφανος γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα. Κάποια στιγμή ήμασταν επτά παίκτες στην προπόνηση. Τα δώσαμε όλα ο ένας για τον άλλο.»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.