ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με όλα του τα «όπλα» κόντρα στον ΠΑΟΚ (Pic)

Πανέτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει όλα τα «δυνατά» χαρτιά στη διάθεσή του. Εκτός αποστολής οι Μακέντα και Λουντκβιστ.

Παναθηναϊκός: Με όλα του τα «όπλα» κόντρα στον ΠΑΟΚ (Pic)

Με την τελευταία προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των Μακέντα, Λούντκβιστ και Αγιουμπ, που ακολούθησαν γι΄ ακόμα μια ημέρα το ατομικό τους πρόγραμμα. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας και αυτή απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές.

Στη λίστα βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.