ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας τον περασμένο Ιανουάριο.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Επί 4 ώρες βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας η κατηγορουμένη, προσπαθώντας να αντικρούσει το βαρύτατο κατηγορητήριο για τη δολοφονία του 9χρονου παιδιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από τη δικαστική λειτουργό για τη συμπεριφορά της, ιδιαίτερα μέσα στο νοσοκομείο, για τα όσα κατέθεσαν οι γιατροί ότι τους έλεγε, για την αντίδρασή της, όταν πέθανε η Τζωρτζίνα.

Σε ερώτηση της δικαστικής λειτουργού για ποιον λόγο είπε στους γιατρούς ότι έρχεται μεγάλο επεισόδιο, η 33χρονη φέρεται να απάντησε ότι: «ήταν ένα καμπανάκι προς στους γιατρούς να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί είχε κάνει και άλλα επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία».

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.111.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερωτηθείσα για τις κάμερες που φέρεται ότι την ενδιέφεραν, φέρεται να απάντησε ότι ρωτούσε επίμονα καθώς είχε σημειωθεί μια κλοπή και ανησυχούσε για τα πράγματά της.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.