Μπάσκετ

Δοκιμασία στο Βερολίνο για τον Παναθηναϊκό

Τον προτελευταίο αγώνα για τη φετινή σεζόν στην Euroleague δίνει απόψε (21:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» μετά τη σπουδαία νίκη που πήραν την προηγούμενη αγωνιστική επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, θέλουν να πετύχουν ακόμα μία προκειμένου, έστω και καθυστερημένα, να δείξουν καλό πρόσωπο για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την Άλμπα Βερολίνου που δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς, επιθυμώντας να κερδίσει μπροστά στο κοινό της για λόγους γοήτρου.

Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Στέφαν Γιόβιτς, αλλά και ο Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς όταν επρόκειτο να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι δεν βρίσκονταν στο «πράσινο» ρόστερ.

Οι Όλεγκς Λάτισεφς, Σαούλιους Ράτσις και Κάρλος Περούγκα θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version