ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΠΑΣ – Το βάρος στα τελειώματα

Την προετοιμασία του για το ματς στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, εντείνει ο Παναθηναϊκός. Χωρίς προβλήματα οι «πράσινοι», που έχει ρίξει το βάρος ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΠΑΣ - Το βάρος στα τελειώματα

Την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, συνεχίζει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ρίξει το βάρος στα τελειώματα φάσεων, εκεί όπου έχει διαπιστώσει πως υπάρχει πρόβλημα και θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι πιο αποτελεσματικοί για να πάρουν στην έδρα των Ιωαννίνων τη νίκη.

Πέρα από τον Λούκας Βιγιαφάνιες που δεν θ΄ αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα και στο «τριφύλλι» θα φουλάρουν τις επόμενες ημέρες ώστε να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση ώστε με θετικό αποτέλεσμα να εξαργυρωθεί με ιδανικό τρόπο και η νίκη επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.021 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό βέβαια, έχουν και εξτρά κίνητρο, καθώς στην έδρα του ΠΑΣ δυσκολεύονται τα τελευταία χρόνια, ενώ και τη φετινή σεζόν στην αρχή του πρωταθλήματος δεν μπόρεσαν να πάρουν αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σέρβος τεχνικός ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Δημήτρης Κουρμπέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.