Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή με Ολυμπιακό ή Λαμία ο Μακέντα!

Ο Κίκο Μακέντα έπαιξε σήμερα στο οικογενειακό διπλό και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην αποστολή είτε από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακός είτε από αυτήν με την Λαμία.

Ένα πολύ καλό νεό είχε η σημερινή προπόνηση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Φεντερίκο Μακέντα να συμμετέχει και στο οικογενειακό διπλό. Ο Ιταλός είναι κάθε μέρα και καλύτερα, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό αν σκεφτεί κανείς ότι η σεζόν μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή είτε στο ντέρμπι της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό είτε στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την Λαμία την Μ. Τετάρτη.

Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός στράικερ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 17 Φεβρουαρίου και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά το τριφύλλι δύο μήνες μετά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από τη σημερινή προπόνηση:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ. »

Exit mobile version