Μπάσκετ

Ολοκληρώνει τη φετινή Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη

Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τη φετινή Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (20:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr).

Σε μία σεζόν η οποία κρίνεται αποτυχημένη και με πολλά αγωνιστικά προβλήματα για το «τριφύλλι», οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην επίσης αδιάφορη βαθμολογικά Φενέρ και έτσι να αποφύγουν την 15η θέση και τελευταία της βαθμολογίας στο κλείσιμο της κανονικής περιόδου.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Στέφαν Γιόβιτς, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν.

Κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι μόνο το γόητρο, ενώ στο «τριφύλλι» θέλουν να κάνουν και μια πολύ δυνατή προπόνηση ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Καρμέλο Πατέρνικο και Ούρος Νίκολιτς θα είναι οι τρεις διαιτητές του σημερινού αγώνα.

Το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version