ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (14/4) με Εσπερίδες κεκλεισμένων των θυρών

Χωρίς τον κόσμο της θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (14/4) η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού τις Εσπερίδες, λόγω της τιμωρίας μιας αγωνιστικής όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (14/4) με Εσπερίδες κεκλεισμένων των θυρών

Η ΕΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στις Εσπερίδες την ερχόμενη Πέμπτη (14/4) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας για την Γ’ Φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14/4/2022, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 906/04-04-2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, κανονισμών ΕΟΚ).

Αναβολή ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός
Αναβολή ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός 3.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ Άργους Οι Δαναοί – ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας, για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 13/4/2022 και ώρα 13.00 στο ΔΑΚ Άργους.

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΦΜΣ Φοίνιξ Πειραιά – ΑΟ Άργους Οι Δαναοί, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 16/4/2022 και ώρα 13.30 στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας».

loading...