ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (14/4) με Εσπερίδες κεκλεισμένων των θυρών

Χωρίς τον κόσμο της θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (14/4) η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού τις Εσπερίδες, λόγω της τιμωρίας μιας αγωνιστικής όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (14/4) με Εσπερίδες κεκλεισμένων των θυρών

Η ΕΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στις Εσπερίδες την ερχόμενη Πέμπτη (14/4) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας για την Γ’ Φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14/4/2022, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 906/04-04-2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, κανονισμών ΕΟΚ).

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ Άργους Οι Δαναοί – ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας, για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 13/4/2022 και ώρα 13.00 στο ΔΑΚ Άργους.

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΦΜΣ Φοίνιξ Πειραιά – ΑΟ Άργους Οι Δαναοί, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 16/4/2022 και ώρα 13.30 στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.