ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τον τελικό μπορούν να του τον στερήσουν μονάχα οι… Σιδηρόπουλοι

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για τον Παναθηναϊκό που θα παίξει στον τελικό, εκτός αν τα… χειρουργεία γίνουν πλέον ξετσίπωτα.

Τον τελικό μπορούν να του τον στερήσουν μονάχα οι… Σιδηρόπουλοι

Έληξε 1-0 αντί για 4-0 το παιχνίδι με τη Λαμία. Αυτό θα ήταν ένα αντιπροσωπευτικό σκορ για τις δύο ομάδες στη Λεωφόρο. Τόσο γι’ αυτό καθ’ αυτό το ματς που είδαμε, όσο και γενικά για τη διαφορά ποιότητας που τις χωρίζει. Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα σωστά, εκτός από την τελική προσπάθεια. Έφερνε την μπάλα στην περιοχή με τον τρόπο που έπρεπε, είχε πολλούς τρόπους για να διασπά την κλειστή άμυνα του Φέστα, δεν εκνευρίστηκε από τα σκληρά μαρκαρίσματα. Όμως βρήκε μόλις ένα αντί για 4,5,6 γκολ που θα μπορούσε να βρει βάσει ευκαιριών.

Το βρήκε από τη συνεργασία των δύο Ελλήνων που είχε στην ενδεκάδα του, του Κώτσιρα που έκοψε αποτελεσματικά αντεπίθεση της Λαμίας και κουβάλησε όσο έπρεπε και του Ιωαννίδη, που πήρε την μπάλα από τον συμπαίκτη του και έκανε τελείωμα μεγάλης κλάσης. Με το αριστερό πόδι, ενώ έτρεχε με την μπάλα, βάζοντας μπροστά το κορμί του ώστε να μη φύγει η μπάλα ψηλά και να καταλήξει εκεί που κατέληξε.

Θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ ο Ιωαννίδης (είχε διαμορφώσει αυτός το 2-0 επί της Λαμίας με δικά του γκολ στη Λεωφόρο στο πρωτάθλημα) αν πήγαινε περισσότερο αποφασιστικά και πιο συγκεντρωμένα στην μπάλα, στη φάση που του την έδωσε με πάσα «πάρε – βάλε» ο Χουάνκαρ. Ίσως ήταν και ένα δείγμα αυτή η φάση της γενικότερης νοοτροπίας που είχε ο Παναθηναϊκός σήμερα στο παιχνίδι του και η οποία ήταν μάλλον… χαλαρή.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο θυμηθήκαμε τη Ριζούπολη και τον… διαγωνισμό χαμένων ευκαιριών του Παναθηναϊκού τότε απέναντι στον Απόλλωνα. Το ίδιο συνέβη και με τη Λαμία, με τη διαφορά πως τότε έληξε 3-0 υπέρ των «πράσινων» το ματς, τώρα το «φτωχό» 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. Και αφήνει κάποιες ελπίδες στη Λαμία για να κάνει την έκπληξη, ωστόσο μοιάζει σχεδόν απίθανο ο Παναθηναϊκός να χάσει την πρόκριση στον τελικό απ’ αυτόν τον αντίπαλο.

Εκτός αν τον αποκλείσουν με το… έτσι – θέλω οι διάφοροι Σιδηρόπουλοι. Για ακόμα ένα ματς που σφυρίζει τον Παναθηναϊκό ο Σιδηρόπουλος κάνει καραμπινάτο και σημαντικό λάθος. Δεν δίνει το πέναλτι στο χέρι του Τζανετόπουλου, ο Ευαγγέλου δεν τον καλεί παρά το γεγονός πως το βλέπει σε ριπλέι και σε κάνουν να απορείς αν δεν ξέρουν κανονισμούς ή απλά θέλουν να αδικήσουν τον Παναθηναϊκό.

Μόνο διαιτητές τύπου Σιδηρόπουλου, που πλέον δεν μπορεί να κάνει ούτε τα… βασικά, μπορούν να στερήσουν αυτόν τον τελικό από τον Παναθηναϊκό. Καλύτερα ο Κλάτενμπεργκ να στείλει ξένους διαιτητές στον επαναληπτικό της Λαμίας, που να γνωρίζουν τη δουλειά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.