ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέλσον Σανζ: «Περήφανος για τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ τον φίλο της ομάδας για την κίνησή του» (Pic)

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού έκανε μια ξεχωριστή κίνηση στο χθεσινή γιορτή του ΟΑΚΑ, προς τον αθλητή της ομάδας μπάσκετ με Αμαξίδιο, Νέλσον Σανζ, λίγο καιρό μετά τα όσα τραγικά έγιναν στο λιμάνι του Πειραιά.

Νέλσον Σανζ: «Περήφανος για τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ τον φίλο της ομάδας για την κίνησή του» (Pic)

Πριν από λίγο καιρό στο λιμάνι του Πειραιά ο Κολομβιανός αθλητής της ομάδας μπάσκετ με Αμαξίδιο, έζησε ένα περιστατικό οπαδικής βίας από φίλους του Ολυμπιακού, όταν του ζήτησαν επιτακτικά να βγάλει τη φανέλα που φοράει με το τριφύλλι και να τους την δώσει.

Λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα στη χθεσινή πράσινη φιέστα ένας φίλος του τριφυλλιού του έδειξε ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του οπαδικού κινήματος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Χθες κατά τη διάρκεια της ένας φίλος του Παναθηναϊκού με άφησε έκπληκτο. Με χαιρέτησε μέσα στο πλήθος, έβγαλε την μπλούζα του και μου την έδωσε ως ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης για όσα έγιναν στο λιμάνι. Είμαι περήφανος για τον Παναθηναϊκό και ακόμα περισσότερο γι΄ αυτές τις κινήσεις των οπαδών του. Δεν ήξερα καν το όνομα του, αλλά τον ευχαριστώ δημόσια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.