Ποδόσφαιρο

Κανονικά με Άρη ο Μπρινιόλι – Εκτός Διούδης, Σάρλια (Pic)

Με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη. Εκτός αποστολής ο Διούδης λόγω λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και ο Σάρλια.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Άρη ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αντίθετα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σέρβος τεχνικός δεν θα βρίσκονται οι Διούδης και Σάρλια, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει ενοχλήσει στο γόνατο του δεξιού ποδιού, ενώ ο Κροάτης στόπερ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός από τους δύο που προαναφέραμε ατομικό ακολούθησαν και οι Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ, οι οποίοι αμφότεροι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα του Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, συνεχίστηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με τακτική.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι εξής: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Exit mobile version