Ερασιτέχνης

Του «έσπασε» το αήττητο, ώρα να του «σβήσει» και το πλεονέκτημα

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε εμπόδιο στο αήττητο που ονειρεύονταν στον Πειραιά, πήρε τη νίκη που ήθελε την κατάλληλη στιγμή παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και πλέον όλα μπορούν να ανατραπούν στο «Π. Γιαννακόπουλος».

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη με μια καθηλωτική εμφάνιση, άμυνα που έσπαγε κόκαλα και καρδιά πρωταθλητή έκανε την πρώτη νίκη στη φετινή σειρά των τελικών. Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και την περσινή χρονιά, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Είναι αλήθεια όμως, πως η φετινή ομάδα δεν είναι το ίδιο συμπαγής με την περσινή που πήρε το πρωτάθλημα. Στο ΣΕΦ αγωνίστηκε χωρίς καθαρό 5άρι μετά την αποχώρηση της Κάιζερ, με την Χολμς προερχόμενη από τραυματισμό και λιγοστές λύσεις από τον πάγκο.

Ωστόσο, η Ελένη Καπογιάννη είχε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πάρει άλλη μια νίκη τη φετινή σεζόν, η οποία και θα ήταν η τέταρτη διαδοχική.

Εκόντας πάρει βαθιά ανάσα, η Καπογιάννη μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα της για τους επόμενους τελικούς, στους οποίους ο Παναθηναϊκός θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία. Αν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου δε μεταφέρονταν στα σκορ νικών-ηττών στα playoffs, ο Παναθηναϊκός θα είχε κάνει και το πρώτο βήμα για να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Πλέον με τη σειρά να μεταφέρεται στο «Π. Γιαννακόπουλος» που αναμένεται κατάμεστο την προσεχή Κυριακή, ο Παναθηναϊκός μοιάζει ικανός να ισοφαρίσει τη σειρά και να πιστεύει σε ακόμη ένα «μπρέικ» στο ΣΕΦ.

Exit mobile version