ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παλεύει για το μπαμ με Ερνάντεζ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει δικό του τον παικταρά Φερνάντο Ερνάντεζ.

Παλεύει για το μπαμ με Ερνάντεζ ο Παναθηναϊκός!

Όπως αποκάλυψε το SDNA, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα τον Φερνάντο Ερνάντεζ, ο οποίος είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στη θέση του στην Ευρώπη.

Ο Ερνάντεζ από την πρώτη στιγμή που είδε τον κόσμο της ομάδας έπαθε… πλάκα. Το φλερτ του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ενώ πλέον βρίσκεται και σε ανοιχτή γραμμή με την πράσινη διοίκηση.

Ο Κουβανός μετέφερε στην διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του (άνω των 200.000 ευρώ ετησίως ο καθαρός μισθός του) για να φορέσει τα πράσινα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις διαπραγματεύσεις τις έχει αναλάβει προσωπικά η σημαία του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι το παλεύουν και με την έμπρακτη στήριξη του κόσμου τους μπορούν να το καταφέρουν,με τον παίκτη να έχει κάνει σαφές στη συνέντευξή του στο Panathinaikos24.gr ότι θα ήθελε να φορέσει τα πράσινα. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.