ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έγινε το μπαμ: Στα «πράσινα» ο Ερνάντεζ!

Ο Παναθηναϊκός κάτω από πλήρη μυστικότητα έκανε τις απαραίτητες κινήσεις και έντυσε στα πράσινα τον Φερνάντο Ερνάντεζ πραγματοποιώντας την μεταγραφή της δεκαετίας στο ελληνικό βόλεϊ.

Έγινε το μπαμ: Στα «πράσινα» ο Ερνάντεζ! | panathinaikos24.gr

Το… μπαμ με τον Φερνάντο Ερνάντεζ είναι γεγονός. Οι πράσινοι κάτω από άκρα μυστικότητα και με προσωπικές ενέργειες του Σωτήρη Πανταλέων κατάφεραν το… ακατόρθωτο και έκαναν δικό τους τον Φερνάντο Ερνάντεζ.

Παναθηναϊκός – Δήμος:  Έξαλλοι με τους 59, κινήσεις για να λυθεί πολύ σύντομα το θέμα!
Παναθηναϊκός – Δήμος: Έξαλλοι με τους 59, κινήσεις για να λυθεί πολύ σύντομα το θέμα! 3.069 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το φλερτ με τον Κουβανό ξεκίνησε από το εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Χάλκμπανκ. Εκεί ήταν ο… πρώτος έρωτας με τον κόσμο του τριφυλλιού. Ο Ερνάντεζ έπαθε… πλάκα με τον κόσμο του τριφυλλιού. Όταν έγινε η πρώτη ερώτηση από τον Παναθηναϊκό σχετικά με το μπάτζετ του, το πόσο ήταν απαγορευτικό.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν με τον Ερνάντεζ να μεταφέρει στους πράσινους ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να έρθει στο τριφύλλι. Με τον Σωτήρη Πανταλέων να παίζει σημαντικό ρόλο και με την διοίκηση να ανάβει το πράσινο φως ο παίκτης έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο το τριφύλλι. Έρχεται γιατί από του χρόνου ο Παναθηναϊκός στοχεύει όχι μόνο στους εγχώριους τίτλους, αλλά και στις ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Η αγάπη του κόσμου του τριφυλλιού έπιασε ήδη τόπο, μιας και με την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι πράσινοι στο έντος έδρας ματς με την Χάλκμπανκ έκαναν τον Φερνάντεζ να τους… ερωτευτεί, όπως είχε τονίσει και στη συνέντευξη του στο Panathinaikos24.gr.

Κάπως έτσι και ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο του με αυτή την μεταγραφική κίνηση από το πάνω ράφι.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close