ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έγινε το μπαμ: Στα «πράσινα» ο Ερνάντεζ!

Ο Παναθηναϊκός κάτω από πλήρη μυστικότητα έκανε τις απαραίτητες κινήσεις και έντυσε στα πράσινα τον Φερνάντο Ερνάντεζ πραγματοποιώντας την μεταγραφή της δεκαετίας στο ελληνικό βόλεϊ.

Έγινε το μπαμ: Στα «πράσινα» ο Ερνάντεζ!

Το… μπαμ με τον Φερνάντο Ερνάντεζ είναι γεγονός. Οι πράσινοι κάτω από άκρα μυστικότητα και με προσωπικές ενέργειες του Σωτήρη Πανταλέων κατάφεραν το… ακατόρθωτο και έκαναν δικό τους τον Φερνάντο Ερνάντεζ.

Το φλερτ με τον Κουβανό ξεκίνησε από το εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Χάλκμπανκ. Εκεί ήταν ο… πρώτος έρωτας με τον κόσμο του τριφυλλιού. Ο Ερνάντεζ έπαθε… πλάκα με τον κόσμο του τριφυλλιού. Όταν έγινε η πρώτη ερώτηση από τον Παναθηναϊκό σχετικά με το μπάτζετ του, το πόσο ήταν απαγορευτικό.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν με τον Ερνάντεζ να μεταφέρει στους πράσινους ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να έρθει στο τριφύλλι. Με τον Σωτήρη Πανταλέων να παίζει σημαντικό ρόλο και με την διοίκηση να ανάβει το πράσινο φως ο παίκτης έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο το τριφύλλι. Έρχεται γιατί από του χρόνου ο Παναθηναϊκός στοχεύει όχι μόνο στους εγχώριους τίτλους, αλλά και στις ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αγάπη του κόσμου του τριφυλλιού έπιασε ήδη τόπο, μιας και με την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι πράσινοι στο έντος έδρας ματς με την Χάλκμπανκ έκαναν τον Φερνάντεζ να τους… ερωτευτεί, όπως είχε τονίσει και στη συνέντευξη του στο Panathinaikos24.gr.

Κάπως έτσι και ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο του με αυτή την μεταγραφική κίνηση από το πάνω ράφι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.