ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πάει και για δεύτερο «μπαμ» με τον Μπρούνο!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θέλει να ενεργοποιήσει και δεύτερη «βόμβα» μετά τον Φερνάντο Ερνάντεζ και τσεκάρει την περίπτωση του Αργεντινού ακραίου, Νίκολας Μπρούνο.

Πάει και για δεύτερο «μπαμ» με τον Μπρούνο!

Στόχο το ευρωπαϊκό φαίνεται πως έχει βάλει η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν και μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Φερνάντο Ερνάντεζ, οι «πράσινοι» πάνε να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αντικαταστάτη του Θανάση Πρωτοψάλτη.

Συγκεκριμένα, οι πλευρά της «πράσινης» διοίκησης δίνει γη και ύδωρ για να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Αργεντινό ακραίο, Νίκολας Μπρούνο.

Ο Μπρούνο αγωνίστηκε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στην Χάλκμπανκ και μάλιστα έμεινε και αυτός με τη σειρά του εντυπωσιασμένος από την «καυτή» ατμόσφαιρα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν η κίνηση αυτή ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα μιλάμε για δεύτερο «μπαμ» μέσα σε λίγες ώρες, με τους «πράσινους» να στοχεύουν ακόμα ψηλότερα την επόμενη χρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...