Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Συζητήσεις για παραμονή της Γκρόθες

Παναθηναϊκός και Μάρετ Γκρόθες θα συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς υπάρχει κοινή επιθυμία για παραμονή της Ολλανδής αθλήτριας και τη νέα σεζόν.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, καθώς οι στόχοι κατακτήθηκαν, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει βάλει μπροστά το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ένα θέμα που επιθυμούν να κλείσουν άμεσα οι «πράσινοι» είναι η παραμονή και τη νέα σεζόν της Μάρετ Γκρόθες. Η έμπειρη ακραία που αναδείχθηκε και πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στη σειρά των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ χάρηκε με την ψυχή της τους πανηγυρισμούς, τόσο στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου, όσο και κατά τη διάρκεια της απονομής στο ΟΑΚΑ.

Η «Dutch machine» όπως την αποκαλούν είναι ικανοποιημένη από το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας, να επιθυμούν διακαώς η συνεργασία να συνεχιστεί.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και συζητήσεις, ωστόσο όλα δείχνουν πως η 34χρονη είναι θέμα χρόνου να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Exit mobile version