ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θεοδωρικάκος για τελικό: «Εισιτήρια με ταυτότητα, αυστηρά μέτρα και 40 κάμερες σε λειτουργία»

Το μήνυμα του Θεοδωρικάκου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Θεοδωρικάκος για τελικό: «Εισιτήρια με ταυτότητα, αυστηρά μέτρα και 40 κάμερες σε λειτουργία»

Το είχε προαναγγείλει σε μία μία από τις συσκέψεις που έγιναν πρόσφατα, η Αστυνομία, το είπε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ενώ παράλληλα έστειλε και μήνυμα… ειρήνης στις δύο ομάδες και τους οπαδούς τους που θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

«Θέλω να ζητήσω από τις δυο ομάδες, κι από τους χιλιάδες φιλάθλους, είναι να είναι υποδειγματικοί. Είναι αντίπαλοι στο γήπεδο, δεν είναι εχθροί στις εξέδρες» είπε αναφερόμενος στους 42.000 οπαδούς των δύο ομάδων που θα δουν τον αγώνα.

Όσον αφορά τα μέτρα ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Έχω ζητήσει από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ την πλήρη εφαρμογή του νόμου. Πρώτον, τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα γίνουν με πλήρη γνώση της ταυτότητας αυτών που θα τα πάρουν και θα τα μπουν στα γήπεδα. Συνεπώς, ένας έλεγχος που θα υποβάλλονται οι θεατές, θα είναι έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Εισιτήριο και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, υποχρεωτικά. Δεύτερον, θα τηρηθεί πλήρως η χρήση των καμερών μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει στο ΟΑΚΑ, ένας αριθμός περί τις 40 κάμερες, τις οποίες θα διαχειριστούν αστυνομικοί σε συνεργασία με τους security τους σταδίου και του κέντρου επιχειρήσεων. Φυσικά θα υπάρξουν αυστηρότατοι έλεγχοι περιμετρικά και κινητοποίηση ικανής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...