Ποδόσφαιρο

Σχεδόν απίθανη η παραμονή Γκατσίνοβιτς στη Χόφενχαϊμ

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Χόφενχαϊμ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Χόφενχαϊμ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του Σέρβου χαφ, αλλά τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Μετά τη λήξη του δανεισμού του παίκτη στον Παναθηναϊκό, η Χόφενχαϊμ είναι αυτή που θα αποφασίσει. Μπορεί ο προπονητής να άλλαξε στους Γερμανούς, αλλά οι πηγές από τη χώρα αναφέρουν ότι ο νέος τεχνικός, Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, δεν… ψήνεται να βάλει στο ρόστερ της ομάδας τον Γκατσίνοβιτς.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Γερμανία, η παραμονή του “Γκάτσι” στη Χόφενχαϊμ είναι σχεδόν απίθανη γι’ αυτό και οι “πράσινοι” έχουν αρκετές πιθανότητες να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή. Το βέβαιο είναι ότι ο 27χρονος θέλει να αγωνίζεται, ενόψει και του Μουντιάλ στο Κατάρ και ο Παναθηναϊκός του το δίνει αυτό. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

Μια πιθανότητα νέου δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι συγκεντρώνει πιθανότητες, αλλά ακόμα με σιγουριά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για το τι μέλλει γενέσθαι. Το μέλλον του ποδοσφαιριστή δε θα είναι, εκτός απροόπτου, στη γερμανική ομάδα και και μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή και του χρόνου.

Exit mobile version