ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Εις το επανιδείν Εύα…»!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση της Εύας Χαντάβα, την οποία ευχαρίστησε για την προσφορά της και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Παναθηναϊκός: «Εις το επανιδείν Εύα…»! | panathinaikos24.gr

Όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ της Τετάρτης, η Εύα Χαντάβα και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισαν να κάνουν ένα «διάλλειμα» στη συνεργασία τους, ωστόσο στο «τριφύλλι» επιθυμούν την επιστροφή της έμπειρης ακραίας στην ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα
Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα 597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί την έμπειρη αθλήτρια και της εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κοινή λύση της συνεργασίας με την Εύα Χαντάβα από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και της εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική της καριέρα.

Η Εύα Χαντάβα κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων στο χρονικό διάστημα που παρέμεινε στον Σύλλογο και βοήθησε από την πλευρά της ώστε να φτάσει και πάλι ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει.

Στα  δυο χρόνια παρουσίας της  τίμησε στο έπακρον τη φανέλα με το τριφύλλι και αναδείχθηκε δίκαια αρχηγός της ομάδας. Η διοίκηση του Συλλόγου τρέφει εκτίμηση προς το πρόσωπο της αθλήτριας ανεξάρτητα με το ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ούτως η άλλως στις δύο συναντήσεις που έγιναν το κλίμα ήταν άριστο και φιλικό και διατυπώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν και η σημερινή διακοπή θα είναι ένα διάλειμμα. 

Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν Εύα…»!

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close