ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Εις το επανιδείν Εύα…»!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση της Εύας Χαντάβα, την οποία ευχαρίστησε για την προσφορά της και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Παναθηναϊκός: «Εις το επανιδείν Εύα…»!

Όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ της Τετάρτης, η Εύα Χαντάβα και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισαν να κάνουν ένα «διάλλειμα» στη συνεργασία τους, ωστόσο στο «τριφύλλι» επιθυμούν την επιστροφή της έμπειρης ακραίας στην ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί την έμπειρη αθλήτρια και της εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κοινή λύση της συνεργασίας με την Εύα Χαντάβα από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και της εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική της καριέρα.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Εύα Χαντάβα κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων στο χρονικό διάστημα που παρέμεινε στον Σύλλογο και βοήθησε από την πλευρά της ώστε να φτάσει και πάλι ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει.

Στα  δυο χρόνια παρουσίας της  τίμησε στο έπακρον τη φανέλα με το τριφύλλι και αναδείχθηκε δίκαια αρχηγός της ομάδας. Η διοίκηση του Συλλόγου τρέφει εκτίμηση προς το πρόσωπο της αθλήτριας ανεξάρτητα με το ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ούτως η άλλως στις δύο συναντήσεις που έγιναν το κλίμα ήταν άριστο και φιλικό και διατυπώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν και η σημερινή διακοπή θα είναι ένα διάλειμμα. 

Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν Εύα…»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.