ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Να μην μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα – Δυνατή άμυνα απ΄ την αρχή»

Ο Οκάρο Ουάιτ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό,

Ουάιτ: «Να μην μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα - Δυνατή άμυνα απ΄ την αρχή»

Ο Οκάρο Ουάιτ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να παίξουν καλά στην άμυνα και να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σε όλους,

Η πιο μεγάλη στιγμή της σεζόν έφτασε. Οι τελικοί του πρωταθλήματος είναι κάτι που σκεφτόμαστε από την αρχή της σεζόν.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σειρά με τη Λάρισα αποτελεί παρελθόν για εμάς. Στο τελευταίο ματς δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και κάναμε όλα όσα έπρεπε για να κερδίσουμε. Είχαμε δίπλα μας τον κόσμο μας πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον πρώτο τελικό της χρονιάς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ξέρω πως το γήπεδό τους θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι σκληρή. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει.

Θέλουμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα από την αρχή και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Λένε πως το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό ωστόσο θεωρώ πως όλα τα παιχνίδια έχουν ανάλογη σημασία. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς ό,τι και να συμβεί.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Okaro».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.