Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνιες: «Περιμένω τον Παναθηναϊκό αλλιώς θα συνεχίσω στο εξωτερικό»

Δηλώσεις στην πατρίδα του παραχώρησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό στο νέο συμβόλαιο που περιμένει, αλλά και στο μέλλον του.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι στην αναμονή για να δει τι θα συμβεί σχετικά με την παραμονή του στο «τριφύλλι» καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Ο Αργεντινός μέσος που βρήκε νέο ρόλο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, τόνισε πως περιμένει πρόταση από τους «πράσινους» ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναζητήσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός μέσος:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είχε αίσιο τέλος, αλλά ήταν μια δύσκολη, δύσκολη χρονιά, όπως κάθε χρόνο σε υψηλό ανταγωνισμό. Καταλήξαμε να είμαστε Κυπελλούχοι. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έκανα φέτος.

Βρήκα μια νέα θέση να μου ταιριάζει, όπου δεν είχα παίξει τα προηγούμενα χρόνια. Μίλησα για αυτό με τον προπονητή και μου εξήγησε ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω καλύτερα εκεί, ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος.

Βοήθησα την ομάδα όχι τόσο σκοράροντας, όχι τόσο μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ένιωθα πολύ άνετα με το να έχω μπροστά μου γήπεδο, μπορούσα να κάνω πάσες προς τα εμπρός, προς τα πίσω, να παίξω από πίσω.

Ένιωσα πολύ άνετα, γιατί με τα χρόνια χάνεις ταχύτητα, αυτή τη σπίθα που έχεις όταν είσαι νεότερος. Τώρα, με τα 31 χρόνια που πρόκειται να συμπληρώσω, είναι μια θέση που μου ταιριάζει πολύ».

Exit mobile version