ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποκλειστικό: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Ρίντ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, η Τσάστιτι Ριντ θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία.

Αποκλειστικό: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Ρίντ!

Στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται η Αμερικανίδα φόργουορντ, Τσάστιτι Ριντ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Panathinaikos24.gr.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η πλευρά που εκπροσωπεί την έμπειρη αθλήτρια, ήρθαν σε πλήρη συμφωνία, με την Ριντ να παραμένει στο ρόστερ της ομάδας του «τριφυλλιού» και τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε πως από τις 4/6, σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία και ήταν σε αναμονή της απάντησης της Αμερικανίδας.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι με τη θετική της απάντηση, η Ριντ θα παραμείνει για τέταρτη σεζόν στο «τριφύλλι» και θα είναι από τις επιθετικές αιχμές της νέας ομάδας που σχεδιάζει η Ελένη Καπογιάννη σε συνεργασία με την Λολίτα Λύμουρα που ανέλαβε από φέτος το πόστο της τεχνικής διευθύντριας.

Πλέον το μόνο που απομένει να επισφραγιστεί η συνεργασία, είναι η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.