Ερασιτέχνης

Αποκλειστικό: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Ρίντ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, η Τσάστιτι Ριντ θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία.

Στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται η Αμερικανίδα φόργουορντ, Τσάστιτι Ριντ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Panathinaikos24.gr.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η πλευρά που εκπροσωπεί την έμπειρη αθλήτρια, ήρθαν σε πλήρη συμφωνία, με την Ριντ να παραμένει στο ρόστερ της ομάδας του «τριφυλλιού» και τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε πως από τις 4/6, σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία και ήταν σε αναμονή της απάντησης της Αμερικανίδας.

Έτσι με τη θετική της απάντηση, η Ριντ θα παραμείνει για τέταρτη σεζόν στο «τριφύλλι» και θα είναι από τις επιθετικές αιχμές της νέας ομάδας που σχεδιάζει η Ελένη Καπογιάννη σε συνεργασία με την Λολίτα Λύμουρα που ανέλαβε από φέτος το πόστο της τεχνικής διευθύντριας.

Πλέον το μόνο που απομένει να επισφραγιστεί η συνεργασία, είναι η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Exit mobile version