Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει, με τους «πράσινους» να έχουν πρωταρχικό στόχο να ενισχυθούν μεσοεπιθετικά και στη συνέχεια στη θέση του εξτρέμ αλλά και του φορ.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με σταθερά βήματα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Οι πράσινοι μετά την απόκτηση του Λοντίγκιν, έκαναν δικό τους και τον Γκάνεα, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και την ανανέωση του Χουάνκαρ.

Άλλωστε, φέτος έχει γίνει η κατάλληλη διεργασία και τα πράγματα είναι καλύτερα. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει ενεργοποιηθεί πλήρως, πράγμα που βοηθάει στο να λειτουργήσει καλύτερα όλος ο σχεδιασμός. Ο Παναθηναϊκός «δουλεύει» αρκετά μεταγραφικά μέτωπα.

Όπως όλα δείχνουν η επόμενη κίνηση θα αφορά χαφ, όπου οι πράσινοι έχουν διαθέσιμους πλέον τους Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο και Κουρμπέλη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μαουρίσιο έφυγε, ο Βιγιαφάνιες είναι στον «αέρα» ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Γκατσίνοβιτς.

Στη συνέχεια θα υπάρξει ενίσχυση στα εξτρέμ, για να πλαισιωθούν κατάλληλα οι βασικοί Παλάσιος και Αϊτόρ, ενώ δεδομένα θα γίνει και μια δυνατή προσθήκη σέντερ φορ.

Exit mobile version