Ποδόσφαιρο

Επαφές του Ντομίνγκο Μπλάνκο με Ατλέτικο Μινέιρο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Ντομίνγκο Μπλάνκο έχει κρούση από την Ατλέντικο Μινέιρο.

Πριν λίγο καιρό είχε ξεκαθαριστεί απ’ την πλευρά του πως θα συνεχίσει εκτός Αργεντινής. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος του TyC Sports, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Ατλέτικο Μινέιρο εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον κεντρικό μέσο που έχει ξεχωρίσει κι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Μέρλο η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μπλάνκο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο, οπότε ακόμη δεν υπάρχει προσφορά για τον παίκτη που μένει ελεύθερος στις 30/6 απ’ την Ιντεπεντιέντε».

Την ίδια ώρα, τα πράγματα περιπλέκονται από αναφορά Βραζιλιάνου δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, ο Μπέτο Γκέρα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ατλέτικο Μινέιρο, τονίζει πως όντως ο Μπλάνκο απασχόλησε τους Βραζιλιάνους, αλλά η περίπτωσή του εγκαταλείφθηκε.

«Οι πληροφορίες που έχω είναι πως η Ατλέτικο αξιολόγησε τον παίκτη, αλλά τελικά δεν ενδιαφέρεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρόθεσή του να πάει στην Ευρώπη»

Σε ξεχωριστό ρεπορτάζ που φιλοξενεί το TyC Sportsγια την υπόθεση του Μπλάνκο αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μινέιρο, επισημαίνεται πως η πρόθεση και η επιθυμία του παίκτη δεν έχουν αλλάξει. Θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αυτή παραμένει η προτεραιότητά του.

«Το να ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν προτεραιότητα της Ιντεπεντιέντε, όμως ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση και ενημέρωσε τους διοικούντες πως οι προθέσεις του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη στο καλύτερο σενάριο γι’ αυτόν»

Exit mobile version