ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με το μομέντουμ της Μπρίνε

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με το μομέντουμ της Μπρίνε

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (27/06) με δράση στην Σκανδιναβία αλλά και στη Λατινική Αμερική. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από τη Νορβηγία και την αναμέτρηση Μπρίνε – Στιόρνταλς Μπλινκ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη winmasters. Πάμε να την αναλύσουμε. 

11η Αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, με την Μπρίνε να φιλοξενεί την Στιόρνταλς. Το καθήκον της κόντρα στη Βίνταρ έκανε στο Κύπελλο η Μπρίνε, που πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων και βρίσκεται στη 13η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας ανεβάσει στροφές. 

Από την πλευρά της η Στιόρνταλς επιβεβαίωσε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπιάσεν -ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας- γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα, καθώς είχε προηγηθεί αυτή από την Μπραν στο πρωτάθλημα με 2-1 εντός έδρας. Μετά το πέρασμα 10 αγωνιστικών βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει πέντε βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ, ενώ παρουσιάζουν δυνατό πρόσωπο και στην έδρα τους. Θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...