ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιβεβαίωση Panathinaikos24.gr: Ανακοινώθηκε η ανανέωση της Ριντ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Τσάτσιτι Ριντ και επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr.

Επιβεβαίωση Panathinaikos24.gr: Ανακοινώθηκε η ανανέωση της Ριντ

Επίσημο χαρακτήρα πήρε η ανανέωση της συνεργασίας της Τσάτσιτι Ριντ, πράγμα για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Panathinaikos24.gr.

Έτσι η Ριντ θα παραμείνει στο τριφύλλι για άλλο ένα έτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Τσάστιτι Ριντ για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023. Η Αμερικανίδα forward θα συνεχίσει για 4η συνεχή χρονιά να φοράει τα πράσινα και να ενισχύει την ομάδα με την εμπειρία και τη μαχητικότητά της.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν. Ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Σύλλογο και για όλους αυτούς τους σπουδαίους φιλάθλους. Θα είναι μια ακόμα ανταγωνιστική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ και ήθελα να παραμείνω και να παλέψω για τους στόχους της νέας χρονιάς».

Υπενθυμίζεται το πλούσιο βιογραφικό της:

2007- UALR (ΗΠΑ-NCAA)

2010-11 Τούλσα Σοκ (ΗΠΑ-WNBA)

2011-12 Χαποέλ Πετάχ Τίκβα (Ισραήλ)

2012-13 Ελιτζούρ Νετάνια (Ισραήλ)

2013-14 Άλμπα Λούλια (Ρουμανία)

2014-15 Κίμπιρκιτς Βίλνιους (Λιθουανία)

2015 Γουαραντίτε Βένομ (Αυστραλία)

2015-16 Φλάινγκ Φόξις Βιένα (Αυστρία)

2016 Μπερόε Στάρα Ζαγόρα (Βουλγαρία)

2016-17 Σάτου Μάρε (Ρουμανία)

2017-18 Μπελινζόνα (Ελβετία)

2018-19 Κολέγιο Λος Λεόνες Κίλπε (Χιλή)

2019-σήμερα Παναθηναϊκός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...